tur och otur

Idag var vi hos veterinären med chili, om ni läste mitt förra inlägg så såg ni säkert lite bilder på chilis ben som inte såg så bra ut. Så vi åkte till veterinären och vi var tvungna att gå upp kl 05.00 för att hon som hade hämtat chili sa att han var svår att lasta så vi tänkte att vi skulle gå upp en timma tidigare pga det. Men vi skulle iaf vara hos veterinären kl 07.30. Men när vi skulle lasta honom var han jätte snäll och gick på efter typ bara en minut. Så kom vi till veterinären lite tidigare så vi fick vänta, när vi kom in och veterinären kollade på benet sa hon att det inte såg bra ut verkligen inte bra ut. Men så tog vi röntgade vi benet och så var jag och mamma med och kollade på bilderna tillsammans med veterinärerna och då såg dom att det såg ut som att han brutit griffel benet!! men som tur så var det bara en skugga av ett sår. Efter de så gjorde dom ultraljud och kollade senor och ligament och där såg dom inget. och då undrar ni säkert var det var och det var ett hematon det är en blödning alltså och sår skador så nu så har han fått ett bandage på benet och ska ha på sig det tills i morgon och då får jag börja skritta ut honom i skogen. medicinerna han får är penicillin metacam och vila från ridning förutom skritt turer. så man kan säga att vi hade tur i oturen. lite konstigt är det för att varje gång vi är på semester och har häst så skadar den sig första semester med häst så skadade sig ider och dog. andra så blev Ares sjuk och tredje så blev chili sjuk vilken otur vi har haft.

instagram @tindra__nilsson

IMG_7067IMG_7068IMG_7070IMG_7066IMG_7072

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>