Skritt maskin och första passet i manegen

Idag vaknade jag sent och då var Musse och mormor på besök. Sedan var det dags att åka till Särö. Vi började med att ta in Chili och kyla hans ben med kallt vatten. Han har vant sig nu och det går att spola benet. Sedan var det dags för Chili att prova skritt maskinen. Håkis hjälte oss och det gick hur bra som helst. Först var han lite tveksam och fick lite bråttom, men efter en liten stund så gick han i skritten som om han aldrig hade gjort något annat. Han är så duktig.

Sedan fick han gå ut i hagen en stund till och efter det var det dags för första ridpasset i manegen, eller ja skritt passet då. Han var jätteduktig och skötte sig fantastiskt bra. Benet är fortfarande svullet och varmt. Imorgon är det återbesök hos veterinären.

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Skritt maskin och första passet i manegen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>