Ares

Min prins som jag har lärt mig så mycket på, vi har vart med om så mycket. Jag vill vara med Ares så mycket jag kan nu, för snart är vår tid tillsammans över. Jag är glad för att Ares har överlevt sin skada, jag är glad att han mår bra(när han inte får tryck mot käken), jag är glad att vi har hittat världens bästa hem åt honom. En som vi känner och som jag vet kommer att ta hand om honom, pussa honom på mulen(fast han ser ut som en krokodil när man gör det), en vars hjärta kommer att smälta när han Aresgnäggar när man kommer och bara när det är mansjälv som kommer. Det där lite låga murrande gnägget med näsborrarna som småvibrerar och som går rakt in i hjärtat.

Ares är helt unik, den kontakten som jag har fått med honom är otrolig. Vi är ett tillsammans och snart ska vi skiljas åt. Det gör ont att tänka på, men det viktigaste är vad som är bäst för Ares, inte för mig. Det har och kommer alltid att vara så, min älskade Ares❤️

IMG_5513

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>