Hästmassör

Idag var det dags för Chili att få massage av Sandra som är hästmassör.

Först så red jag för det bästa var om han var riden innan så musklerna var varma. Det var det bästa ridpasset hitintills på Chili. Han var helt amazing. Vilken rid känsla han ger! Han börjar hitta sin balans bättre och jag är så nöjd. Att ha en ponny man kan rida är verkligen lycka❤️❤️❤️

Efter det var det dags för massage och Sandra började med att känna över alla muskelfästen. Hon sa att han kändes fin, men han hade lite låsningar i bogen på höger sida och även bak. Jag har känt att han är svårare i vänster varv när han ska ställa sig till vänster. Så det var väntat för det är där han har sin skada. Chili njöt verkligen av behandlingen. Han hade det så lyxigt. Sandra var jätteduktig och bra med Chili❤️. Nu ska det bli spännande att se om det blir någon skillnad😊

IMG_7817

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>