Chili är friskförklarad

Idag var det återbesök. Det var verkligen nervöst innan och jag kunde inte ens äta frukost.

Även om Chili inte har vart halt och han har känts bra i benen, fast han fortfarande har en svullnad. Så är det ändå nervöst.

Först när vi kom fram var det väldigt mycket aktivitet hos veterinären, det var traktorer som körde, travkuskar som körde sina hästar intill och det hade nog Chili aldrig sett, stackaren blev så nervös så att han fick diaree.

Vi började med böjprov och det såg BRA ut, ingen reaktion. Efter det var det dags för ultraljud och svullnaden och det lilla hemoatomet som finns kvar ligger utanför strukturen och stör inte. Det sitter ju lite dumt till men vi har goda förhoppningar om att det ska gå bort helt tillslut i alla fall. Titti förklarade att hästar skapar mycket ärrvävnad och bindvävnad som lägger sig efter sår.

Titti kände även igenom honom då jag har tyckt att han har vart lite stel och svår att ställa till vänster. Det är så bra för Titti är kiropraktor ochså och hon hittade en låsning i nacken som hon ”låste” upp, så nu ska vi godisstretcha oxå, förmodligen fick han den låsningen vid sin olycka.

Så nu är Chili friskförklarad och han kanske alltid kommer att ha en svullnad på sitt ben, men den stör honom inte och han har inte ont av den och det är viktigast.

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Chili är friskförklarad

  1. Åh vad kul! Och vad skönt! Heja Chili och allt ert arbete för att hjälpa honom att läka har gett resultat. Vi ses i stallet, kramis <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>