Ambassadör för PS of Sweden

Jag är så stolt och glad över att kunna presentera att jag är utvald som ambassadör för PS of Sweden. Deras produkter är helt fantastiska, det är för mig den optimala kombinationen av funktionalitet, innovation, kvalitet och en fantastiskt snygg design. Dessutom använder de endast  vegetabiliskt garvat läder vilket är bra både för miljön och hälsan. Jag har valt PS of Sweden och de har valt mig som deras ambassadör, det kunde inte vara bättre.

Idag kom paketet på posten med mitt drömträns, fantastiska All in, svart med krokolack, pullbacknosgrimman är paddad med ”Air Foam” som bildar små luftfickor inne i nosgrimman och hjälper till att fördela trycket jämnare. Nosgrimman är extra bred och mäter ca 5 cm. Nosgrimman är också utskuren i sin padding vid kinderna för att undvika att kinden trycks in i munnen och kan orsaka bitsår. Till det var det pannbandet golden eye, det är så snyggt! Rundsydda tyglar med supergrip. Tränset är helt fantastiskt, mitt absoluta drömträns och Chili är oxå nöjd med det, han trivdes direkt i det.

I paktetet låg även Mongram täcket Chocklad, precis det som jag och Chili hade önskat oss, passformen var helt fantastisk och kvaliten är otrolig, dessutom är det det snyggaste täcket jag någonsin sätt.

Dessutom fick jag ett set med lädervårdsprodukter och ett doftljus.

Idag är en riktigt bra dag!

IMG_8391 IMG_8396 IMG_8397

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>