En riktigt bra lördag

IMG_8426

Hej

Igår red jag lite med mitt nya PS of Sweden träns, jag var bara tvungen att känna på det. Jag är fortfarande förkyld och hostig, men jag kunde inte hålla mig. Det var magiskt att rida med, jag kan inte förstå att ett träns kan göra så stor skillnad. Fast det är klart jag lärde mig mycket om hästens mun och käke under resan med Ares. Då fck jag träffa många specialister och kunde även lära mig hur tryck kan komma åt nerver och göra att hästen får sår i munnen, även ifrån utsidan. Tränset är så genomtänkt, det trycker inte på sidorna även när det är spänt, det lämnar utrymme för öronen. Kanske var det ändå det som Chili gillade mest tror jag, att hans långa öron fick plats ordentligt.

Det känns så lyxigt och overkligt att vara ambassadör, att kunna få möjligheten att ha mitt drömträns.Jag ser så fram emot att kunna komma igång och tävla snart.Men först ska både jag och Chili bli helt friska.

Jag längtar efter att få se mer av PS of Swedens ponny kollektion, gör inte ni?

Kram

IMG_4792 IMG_4806 IMG_4829

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “En riktigt bra lördag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>