Penicillinreaktion

 

IMG_8349Idag så skulle jag rida, jag känner mig bättre och Chilis snor är nästan borta. Veterinären sa att vi skulle rida varje dag ett pass så att han kunde få upp slemmet. Idag kände jag direkt att något inte stämde, Chili ville inte gå fram han var stel och kunde inte gå i form. Jag kände att något var helt fel. Vi ringde veterinären och Chili har fått en reaktion på penicillinet, han är stel, har ont i hel kroppen, har nu svullnat på halsen. Veterinären sa att man inte kan göra något just nu. Om han får mer ont(och inte vill äta) så får man sätta in Finadyn eller metacam. Men Chilis mage är så känslig så risken finns att man slår ut den. Stackars lilla Chili, vi hade precis planerat att starta två klasser i dressyr och allt gick såå bra. Men nu är det viktigaste att Chili blir frisk. Jag har världens bästa stallägare som har lovat att hålla koll på honom ikväll. Tack bästa❤️

Stackars stackars stackars lilla Chili.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>