Planer/ Plans (For english see further down)

Chili var mycket bättre igår, han var rörlig i kroppen igen, svullnaden på halsen var helt borta, han var otålig på gången och krafsade med framhoven. Snoret är helt borta och han var pigg och vaken. Så skönt. Nu kan jag äntligen återgå till att planera ridning, träning och tävling så som det ska vara. Så glad för att Chili mår bättre.

PS of Sweden ska lansera en ponnykollektion snart och jag kan inte vänta på att få se vad som kommer att lanseras, så som jag saknade bra ponnysaker när jag hade B-ponny, allt var för stort. Nu har jag ju Chili så nu kan han använda cob storlek så det öppnar möjligheterna för ännu mer outfits. Men det kommer att bli så spännande att se vad som lanseras.

Chili was a lot better yesterday, he seams to have recovered from his sinusitis and he was much better in his body, he had a bad reaction from the penicillinian and the swolleness on the neck was gone and he could move much better.It feels so good to be able to start to plan for trainings and future competetions again.

PS of Sweden will launch a new pony collection during the autumn and I am really looking forward to test the products. I remember that it was almost impossible to find good quality products for B ponies when I had one. Stay tuned and will keep you updated!

IMG_8485

 

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>