Hösten och nyheter/ Autumn and news

IMG_8633 IMG_8634 IMG_8641

 

 

 

Jag gillar hösten, färgerna är så fina och Chili passar verkligen in i höstfärgerna. Rött, orange och gult. Idag kändes Chili väldigt nöjd, han fick ut lite snor men jag kunde inte se något gult snor och det var ju bra. Det blev skritt på galoppbanan och lite trav i båda varven. Helst ska han röra sig två gånger per dag så vi får se hur det blir i eftermiddag.

Har ni sett den nya höstkollektionen ifrån PS of Sweden,de delar på instagram och man kan se de nya höstfärgerna, helt amazing. Jag älskar verkligen deras produkter och kan inte vänta på att få fler så att jag kan matcha Chili i dem.

I like the autumn, with all it colors, Chili looks really good in autumn colors. Red, orange and yellow. Today Chili felt happy and relaxed, he was a little snotty but I did not see any yellow… We just had a cam ride on the cantertrack outside the stable. He should prefferably move twice a day so maybe it wil be a walk tis afternoon.

By the way, Have you seen the new autumn collection from PS of Sweden, itis absolutely lovely with the new colors coming in, I can’t wait to see them live, so I can match Chili in them.

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>