Vad händer under hösten/ What happens during the autumn

IMG_8518 IMG_8692 IMG_8733

Förhoppningsvis så ska både jag och Chili bli friska till att börja med.

Sedan så är höstens träningar planerade, mitten på november och i december ska det bli träningsfokus i ett antal dagar hos den bästa tränaren. Det är en ganska lång sträcka att köra ca 3-4 timmar men det är det värt. Det kommer att bli så roligt. Bara det inte krockar med halsmandeloperationen som jag ska göra, det är inte så kul att vänta jag är trött hela tiden, ont i halsen och känner mig sjuk… Har inte fått någon tid än men hoppas på tid snart.

Vi ska hälsa på Ares i November, han har det så bra med sina kompisar och han stormtrivs.

Denna veckan är det lansering av PS of Swedens nya höstkollektion, helt amazing, läntar! Sedan under hösten är det dags för ponnykollektionen…

Chili får ny medicin nu, veterinären ringde i fredags och de hade resistensbestämt hans bakterie, det visade sig att han fått fel penicillin förra gången. Så nu har han fått rätt penicillin sedan i fredags. Den ska han få i 5 dagar.

Igår red jag och Saga ute, det var jätte skönt väder och Chili var amazing. Han har en fantastisk vilja och inställning till arbete.Han var så mjuk och följsam.

Hopefully both myself and Chili will be well. I need to have a surgery to have my tonsils removed as I have a cronic infection in them. It makes me tired and it’s really annyoing because I can’t train and exercise as I want.

Now trainings are booked both in mid November and in December and it will be soo much fun. We will also go and visit Ares in November, he is really enjoying his new life.

PS of Swedens autumn collection is launched this week and it is absolutely amazing, also looking forward to the pony collection.

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>