Communication

IMG_8896 IMG_8902

 

 

Trust,love and understanding.

En dag i veckan arbetar jag Chili lös. Jag arbetar med ganska enkla samarbetsövningar. Att följa, backa, stå still. Men nuhar jag sedan ett par veckor tillbaka lagt in att jag skickar iväg honom och kallar in honom. Igår löslongerade jag honom och för första gången stannade han på en volt hos mig, i båda varven och i både trav och galopp. Han lyssnar å fint i vändningar, avsaktningar och hela tiden. Igår la jag även in ett miljöträningsmoment. Ett paraply, Chili tyckte det var lite konstigt med ett paraply, men valde att följa mig i alla fall. Jag är så stolt över Chili och han får massor med guldstjärnor av mig. Jag är så tacksam att jag får lov att arbeta med honom! Känslan när man kommunicerar på detta sättet är amazing och Chili är amazing. Hans vilja är one of a kind.

 

The ones of you who follows me, knows I keep coming back to this. I beleive that if Chili chooses me as his leader, not beacuse he has to, but beacuse I deserve it. Then we will became a true team.

One day every week I work NH with Chili, quite simple coopertion excercises such as follow, back, stand still. Since a few weeks back I have put in to send him away and call him back. Yesterday I had him loose around me on a circle and he choose to stay!! Both right and left, turn and in trott and galopp. I also added an umbrella as an environmental training, he was a bit scared initially, but then it was as he thought, you are my leader if you say it is safe I believe ypu. THAT feeling is amazing, I just love it. Chili is really one of a kind. So amazing.

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>