Supermysigt på Elmia

IMG_8959

Jag har precis kommit hem ifrån Elmia. Åkte upp igår och gick en stund på mässan, kikade lite på dressyren och framförallt kollade in PS of Swedens monter. Så mycket fina grejor. Det var första gången jag var på Elmia och jag gillade upplägget, men mässan var ganska liten och det fanns inte så många montrar. Det är klart när man är van vid Gothenburg Horse show som är ganska stor så blir Elmia lite liten. Mässhallarna var uppbyggda så att framridningen var precis intill mässan, lite som paddocken på Gothenburg horse show. Sedan var dressyrarenan precis innanför det. Hopparenan var i en annan hall som låg en liten bit därifrån.

Igårkväll åt vi middag tillsammans med PS of Sweden och några till, det var supermysigt.

Imorse plockade bästa PS of Sweden och Liza ihop en helt amazing ny uppsättning till Chili. Det var som på julafton(fast jag får inte så mycket grejor på julafton). Nu planerar jag alla bilder jag ska ta på Chili med det nya på. Det är så fantastiskt att vara ambassadör, min satsning hade inte fungerat utan det stödet som detta ger.TACK bästa PS of Sweden för Er hjälp den är ovärdelig och det betyder så mycket!

Tyvärr blev det bara en snabbvisit på Elmia i år, men det var verkligen kul.

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Supermysigt på Elmia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>