Så ont efter tonsillektomi/Postoperative pain after tonsillectomy

Jag var beredd på att det skulle göra ont efter operationen, men inte rädd för det. Jag har alltid tålt smärta bra, när jag har brutit armen och fick min fraktur i ryggen, alla tusen halsinfektioner jag har haft. Men detta är outhärdligt. Jag skrevs ut ifrån sjukhuset i lördags efter 2 dagar där, då fick jag fortfarande morfin regelbundet. Den läkaren som skrev ut mig skickade med 4 st sprutor med morfin som vi kunde ta hemma. Nu är jag inne på 6:e dagen och när man inte tror att det kan bli värre så blir det det. Jag längtar efter Chili, att rida att inte ha ont. Jag vill passa på att tacka för all support på instagram. Båe ifrån mitt team PS of Sweden och ifrån alla Er följare. Det betyder så otroligt mycket.

Well, this tonsillectomy is extremely painful. I have never experienced such a pain. I have broken an arm, I have fractured my back. I have had tons of tonsill infections. But this makes all of that fade away. I was released from the hospital saturday, still taking morphine. I got morphine with me home. It is the 6th day today and just when you think it can’t get worse it does. I really hope that the pain will dissappear soon. The doctor that made the surgery said that the tonsills where really bad, so this will give effect. Now I am just going to make it through the postoperative phases. I am so greatful that I am blessed with so much support on instagram. Thank you all that supports, my wonderful team PS f Sweden and all of you out there, it means a lot to me! Big thanks to you!

I wan’t to ride and go to Chili, I miss him sooo much, my beatiful Chili!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>