Dags för nästa steg med Chili

Nu är vi fullt igång och imorgon tar vi nästa steg i min och Chilis utveckling, jag kommer att hålla Er uppdaterade om vårt äventyr både på bloggen och instagram. Ibland får jag nypa mig i armen och påminna mig om vilken tur jag har som har en ponny, stöttningen som krävs och förutsättningar att satsa på min sport och dessutom är ambassadör för bästa PS of Sweden som ger mig möjligheten att ha fina träns, scharbrak, lindor, benskydd, täcken och produkter. Det betyder otroligt mycket för mig!

Sedan jag uppdaterade sist så har jag och Chili vart ute på vår första träningstävling, en LC, Chili skötte sig utmärkt, det var första gången som jag red honom på ett annat ställe än hemma(om man inte räknar provridngen såklart). Han var lite spänd, men det fantastiska med Chili är att han väljer att lita på mig och lyssna istället för att fokusera på alla läskiga saker. Det var så roligt och jag längtar till alla tävlingar framöver!

Happy horse happy rider.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>