Hoppning med Chili

IMG_0630-150x150[1]IMG_0594IMG_0580

Vikten av variation blev så tydlig för mig idag. Vi åkte till ett par vänner för att hoppa Chili. Så rolig dag och han skötte sig utmärkt. Chili får A++ på sitt beteende. Vi lastade ur och mötte Anna, Charlotte och Ebba, så tog vi in Chili i stallet för att göra i ordning honom. Han var så duktig!

Sedan var det dags att rida, jag värmde upp honom och hela manegen var full med hinder och platsdjur och massa annat, men Chili var hur duktig som helst, han var super. Sedan red Charlotte honom och red över lite mjuka bommar och sedan avslutade jag ridpasset.

Jag är så imponerad över denna ponnyn, han har en helt fantastisk inställning till arbete, han vill verkligen göra rätt.

Chili tyckte nog att det var lika kul som jag tror jag!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>