Planer för Chili och GHS

Jag ser fram emot GHS i år extra mycket, jag kommer att vara mycket i PS of Swedens monter och även på de flesta föreställningarna. Har ni sett PS of Swedens vår kollektion? Helt amazing, ska bli så roligt att få se den live. Det är så många färger som jag bara måste ha. Så snygga.

Jag tycker GHS är den bästa mässan av alla ridsportsmässor jag har vart på. Ska Ni dit, jag hoppas att vi ses!

Så planer med Chili, jag försöker att variera träningen så mycket som möjligt, då känns Chili bättre. Han måste hitta rätt läge, han har lite svårt för det ibland och hamnar antingen i väntläge(blir nästan lie seg) eller så springer han ifrån. Vi börjar hitta rätt läge mer och mer och han vill verkligen förstå. Jag har gått in i fas 2 med Chili och det innebär att jag ställer lite mer krav på formen och att han är redo för att orka arbeta lite mera.

Helst vill jag att Chili ska gå i manegen max 2 dagar i veckan och nu börjar det bli ljust på eftermiddagarna när jag kommer till stallet så då blir det lättare att vara mer ute. Jag hoppas att det ska bli plusgrader så att man kan använda uteridbanan och även galoppen för att träna kondition, det är för hårt ute för att träna galopparbetet för mycket.

Igår så var det en jättefineftermiddag och då passade jag på att rida på ängen och träna övergångar, han var framme för skänkeln och tog hjälperna jättefint. Så duktig han är.

Snart dags för årets första tävling, känns superspännande.

 

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>