How is Chili doing at bootcamp

Today we got a statusreport from Chili. I am going crazy at home. Chili is doing fine at the bootcamp. He is developing every day and he is responding good to the training. My trainer really likes him and believe in him. Now we have settled a plan for the coming time. I am so happy to have the best trainer ever that really supports me and helps both myself and Chili to develop to our full potential.

I miss him soooo much and I cant wait to get him home. I just want to ride, compete and have my pony home. I miss his welcome when I come to the stable, I miss him soo much. Well at least I know that I can not have a life without horses, now I have tried it for 2 weeks and I cant stand it. I am so bored and I miss everything about it. In these situations I would really want to have two ponies.

Så, idagfick jag en statusrapport ifrån min tränare. Träningen går som planerat, han utvecklas och svarar jättebra på träningen. Min tränare tror verkligen på honom och nu har vi satt en plan tillsammans för framtiden. Jag är så glad att jag har just denna tränaren (önskar bara att vi bodde närmare..) som verkligen supportar mig och Chili. Det hade inte gått utan henne!

Men jag saknar att ha Chili hemma, jag saknar att rida, tävla, ta hand om, jag saknar allt. Jag håller på att bli tokig av detta. Ja, nu vet jag i alla fall att jag inte kan tänka mig ett liv utan hästar. Just nu hade det vart bra att ha två stycken, så hade man kunnat ha en när Chili är iväg på utbildning.

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>