Nytt stall

Hej

Idag har vi flyttat Chili och Ni undrar säkert varför. Vi har flyttat för jag behöver stå på ett dressyr inriktat stall med tränare på plats. Där vi har stått har det vart hoppning nästan varje dag och inte så lätt att rida samtidigt.  Chili har även vart dålig i magen i omgångar sedan vi flyttade dit kanske av hö  och han har inte vart sig själv, han har sparkat nu vid ridningen jag tror att det är för att han har haft ont i magen. Vi har en tid till veterinären nästa vecka för att kolla upp honom för säkerhets skull.

Så nu har vi flyttat till ett helt fantastiskt stall som ligger nära Kungälv, det har allt man kan önska sig och det känns fantastisk. Imorgon ska jag skritta ut Chili med några på stallet och det ska bli sååå mysigt.

Kram

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>